آغاز فعالیت های فرهنگی و ورزشی (پایگاه تابستانی )

فعالیت های فرهنگی و ورزشی دبیرستان موحد در روز سه شنبه 92/04/11 با حضور دانش آموزان پایه های اول و دوم آغاز گردید .

. این مراسم با اجرای مراسم صبحگاهی و تلاوت آیات کلام ا... مجید شروع و با توضیحات مدیریت محترم دبیرستان پیرامون مباحث فرهنگی و تربیت بدنی ادامه یافت. دانش آموزان به دو گروه تقسیم شده ، گروهی عازم مجموعه ورزشی شهید فکوری ( شامل سالن و چمن مصنوعی ) و گروهی نیز در کلاس پرورشی حاضر شدند.

برنامه کلاس پرورشی

1 – توضیح پیرامون بخش های مختلف فرم عضویت فرهنگی

2 – بیان کلیات برنامه های فرهنگی

3 – بیان احادیثی پیرامون اهمیت قرائت قرآن

4 – طرح مقدمات بحث اعجاز ظاهری قرآن

5 – دسته بندی آیات قرآن ( محکم – متشابه – ناسخ – منسوخ )

برنامه های کلاس تربیت بدنی

جلسه تربیت بدنی و ورزش در فعالیت های تابستانی با حضور 34 دانش آموز در ساعت 9:30- 8 صبح و تعداد 26 نفر در ساعت 11-9:30 صبح برگزار گردید. در ابتدای جلسه، به هماهنگی و برنامه کلاس پرداخته شد و پس از آن توضیحاتی درباره ورزش در فصل گرما داده شد. پس از گرم کردن و انجام حرکات کششی، دانش آموزان در تیم های ورزشی (فوتسال و فوتبال) بر حب علاقه به ورزش پرداختند. در بین ورزش نیز به فاصله هر 15 دقیقه به دانش آموزان برای مصرف مایعات برای جلوگیری از گرمازدگی فرصت داده شد. در این جلسه مورد و مشکل قابل ذکری دیده نشد.

رویکردها

هماهنگی و برنامه ریزی کلاس تربیت بدنی