ورود به سامانه تحلیل آموزشی موحد
مرکز آموزشهای تصویری

برگزاری اردوی تفریحی ورزشی پینت بال

درراستای اجرای برنامه فعالیتهای آموزشی وتربیتی تابستان 96 دانش آموزان این دبیرستان به مجموعه ورزشی سرپوشیده پینت بال مایا اعزام شدند.

درراستای اجرای برنامه فعالیتهای آموزشی وتربیتی تابستان 96 و طبق برنامه‌های پیش‌بینی شده در تقویم اجرایی سال تحصیلی 96-97، دانش آموزان این دبیرستان روز چهارشنبه مورخ 96/05/11 به همراه مشاورین مدرسه به منظور تفریح و سرگرمی به اردوی مهیج و پر تحرک پینت بال در مجموعه ورزشی سرپوشیده پینت بال مایا اعزام شدند. این اردوی تفریحی  از ساعت 09:00 الی 14:00 برگزار شد.

این مجموعه در سالن 1800 متری و با دارا بودن المان‌های نظامی ،فضایی مهیج و مطلوب برای انجام این بازی را فراهم گردانید.