گزارش از برگزاری 5 روزه اردوی راهیان نور

با استعانت از خداوند منان با هماهنگی های بسیج دانش آموزی و اداره آموزش و پرورش منطقه 5 دانش آموزان دبیرستان غیر دولتی موحد با استقبال مدیریت دبیرستان جناب آقای دکتر احمدی و گذر از زیر قرآن مجید همراه با دانش آموزان دیگر مدارس در معیت آقای کوروش نبی زاده معاونت پرورشی مدرسه با نظم کامل راهی سرزمین ها نور شدند.

راس ساعت 9:30 صبح روز یکشنبه 92/20721 با تجمد در مقر ستاد قدس و تلاوت قرآن و ایراد سخنرانی توسط فرماندهی ستاد و ریاست محترم اداره آموزش و پرورش دانش آموزان با استقبال والدین و عبور از ضل قرآن مجید به سمت ایستگاه راه آهن حرکت کردند و بعد از هماهنگی ها با قطار به سمت اندیمشک راهی شدند و از آنجا توسط اتوبوس به پایگاه دوکوهه رفته، ضمن استقرار و شرکت در مراسم صبحگاه برنامه ی روزانه آنان آغاز شد که شامل برگزاری نماز جماعت بازدید از یادمان فتح المبین در شوش، برگزاری برنامه گردان تخریب، برگزاری مراسم دعای عهد – زیارت عاشورا، بازدید از یادمان شلمچه، شرکت در مراسم باشکوه دعای عرفه در حسینیه شهدای شلمچه، اجرای
برنامه های فرهنگی، بازدید از سد بزرگ کرخه و ... بعد از سپری کردن 4 روز، در روز چهارشنبه92/07/24 ساعت 5 بعد از ظهر با سوار شدن به قطار به سمت تهران حرکت و ساعت 8 صبح روز 5 شنبه 92/07/25 وارد تهران شده و به مدرسه آمده و با استقبال مدیریت دبیرستان و همکاران به خانه روانه شدند.

معاونت پرورشی دبیرستان غیردولتی موحد