اولین جلسه شورای دبیران سال تحصیلی 95-94

به منظور تبین وتشریح برنامه های آموزشی و تربیتی دبیرستان در سال تحصیلی 95-94وایجاد هماهنگی های لازم در خصوص اهتمام وافر دبیران در فرایند ارزشیابی مستمر و تبادل نظرات " اولین جلسه شورای دبیران روز دوشنبه 30/06/94از ساعت 16:00در محل دبیرستان برگزار شد .

این جلسه ابتدا با تلاوت آیاتی چند از کلام ال... مجید و توسل وتبرک به آیات تلاوت شده آقای رستمیان معاون محترم پرورشی در باب شان نزول و مفاهیم ومعانی ایات مطالبی را ارائه کردند .

ودر ادامه آقای  مهندس  هدایی ضمن خیرمقدم وتبریک فرارسیدن سال تحصیلی جدیدو عرض تسلیت به مناسبت شهادت امام محمد باقر (ع) به همکاران "در مورد سیاست های کلی آموزشی و تربیتی  " اخلاقی دبیرستان و همچنین موفقیت دانش آموزان دبیرستان موحد در مسا بقا ت ریاضی  جهانی     AMC     که کسب رتبه های در رنکینگ اول و دوم وسوم در گروه9i,10i(سال اول ودوم دبیرستان )- کسب نمودند که موجب افتخار برای جامعه ریاضیات ودبیرستا ن موحد شدند سخنانی به شرح ذیل ایرادفرمودند :

الف : روند کلاس بندی ویکسان سازی کلاس ها به لحاظ حجم  آموزشی و معدل

ب: مدیریت کلاس و کلاس داری و رفع عیوب سال گذشته توسط دبیران محترم

ج: برخورد مناسب دبیران با دانش آموزان و ایجاد روحیه و انگیزه برای درس خواندن و ایجاد جو مناسب رقابتی

تحصیلی در کلا س

د: شخصیت سازی برای دانش آموزان و ترغیب آنها به ایجاد بزرگ منشی و خویشتنداری

ه: ایجاد جو خود کنترلی  برای خود  دبیران و دانش   آموزان در جهت ارتقاء شعور اجتماعی و درک وفهم بیشتر

در ادامه جلسه آقای مهندس هدایی در مورد نحوه تدریس  نیز به نکات ارزشمندی از جمله:

1: رعایت بودجه بندی طبق کتابچه تعریف شده در دو سر فصل کتب درسی و آزمون های هما هنگ مناسب

با طرح درس  آزمون های هماهنگ اداره و آموزش و پرورش و کتاب معلم

2:-استفاده مناسب از جزوات تهیه شده ویا درست کردن خلاصه درس به منظور فهم بیشتر دانش آموز و قرار دادن روی سایت

3: دسته بندی کردن دانش آموزان و گذاشتن یک فرد به عنوان سر گروه  چند نفره در ه درس

4:  برگزاری کلاس های فوق برنامه برای دانش آموزان  در  صورت  نیاز

5  :استفاده کامل از کتاب به گونه ای که کتاب  حاشیه نویسی شود و کلیه مسائل کتب حل شود .

6   :استفاده از کتاب  حل تمرین و کار برگ مرات

7   :کارکردن بحث تست و ایجاد انگیزه در رقابت آزمون ها

8  :تعامل خوب استادان با مسئول پایه و مشاورین در رعایت مقررات

9:    به منظور ایجاد انگیزه بین دانش آموزان قرار دادن پاداش برای آزمون های هماهنگ  از میان میانگین بالای کشوری

10:    داشتن پوشش مناسب جهت اساتید محترم چون که همواره الگوی دانش آموزان بوده اند .

11:     ثبت اثر انگشت توسط همکاران و جلو گیری از تضیع حق دیگر همکاران

12:    برگزاری آزمون های  on line"با همکاری واحد انفور ماتیک و مسئول پایه مربوطه

13:   - طراحی کتابچه آزمون ورودی  در سال تحصیلی 96-95

در پایان فرمایشات موسس محتر م از دانش آموزانی که در مسابقات بین الملی ریاضیات در کشور استرالیا  حائز رتبه شده بودند تقدیر وتشکر کردند .

جلسه راس ساعت 17:45 با ذکر صلوات برمحمد وآل محمد پایان پذیرفت

تگ ها: جلسه شورای دبیران