بازدید دانش آموزان از مجلس شورای اسلامی

گزارش بازدید دانش آموزان پایه سوم از مجلس شورای اسلامی و دیدار با نمایندگان محترم مجلس

پیرو برنامه ریزی در  فعالیتهای  آموزشی  تابستانی  دبیرستان شهید موحد  به منظور آشنایی دانش آموزان  از نحوه کار نمایندگان مجلس شورای اسلامی و ایجاد پل ارتباطی بین جامعه و فرهنگ اسلامی وهمچنین آشنا شدن در باره نحوه تصمیم گیری های  دولت و قوه مقننه(مجلس) در روز 4 شنبه مورخه 31 تیرماه 94  برنامه بازدید از مجلس شورای اسلامی توسط  مدیریت محترم برای  دانش آموزان پایه سوم  به همراه کادر آموزشی  تدارک دیده شد.

دراین بازدید  ابتدا  آقای دکتر رضایی مسوول روابط عمومی ضمن تشکر توضیحاتی  در مورد چگونگی کار نمایندگان  مردم در خانه ملت ونحوه  رای گیری نمایندگان در بخشهای مختلف  مصوبات   ولوایح  ارائه   فرمودند .

در ساعت 10:30 دقیقه  آقای ابو ترابی  معاون اول رییس مجلس از حضور دانش آموزان دبیرستان موحد در صحن علنی تشکر وقدر دانی کرده وآرزوی توفیقات اللهی را برای انها خواستار شدند .

پس از جلسه علنی  عکاس خبری  حاضر در مجلس شورای اسلامی   از دانش آموزان دبیرستان موحد عکس  خبری تهیه  ودر اختیار سایت مجلس و نماینده دبیرستان  اقای دیانی قرار دادند در پایان بازدید  کادر روابط عمومی از باز دید کنندگان  پذیرایی نمودند.

تگ ها: مجلس