هفته بهداشت و روان

به مناسبت هفته بهداشت و روان که در سال تحصیلی 96-95 به شعار " کمک های اولیه روان شناختی و سلامت روان برای همه " آغاز شده است دبیرستان موحد نیز در راستای توسعه امور بهداشتی دانش آموزان اقدامات بهداشتی و درمانی لازم را بعمل آورده است.

در اجرای بخشنامه بهداشت و سلامت آموزش و پرورش ، معاونت پرورشی دبیرستان با همکاری اولیای پزشک دانش آموزان برنامه نظارتی و مراقبتی از دانش آموزان را تدوین نمود و بر این اساس دو تن از اولیای گرامی دانش آموزان این دبیرستان آقای دکتر فروزان فر و سرکار خانم دکترمنوچهری .با حضور در محل دبیرستان دانش آموزان را مورد معاینه قرار داده و موارد ضروری را جهت اطلاع  و پیگیری های لازم توسط اولیای آنان در قالب فرم های مربوطه اعلام نمودند.

همچینین جهت سلامت و بهداشت دندانهای دانش آموزان نیز یک گروه از دندانپزشکان درمانگاه بهاران طبق سنوات گذشته با حضور در دبیرستان از دندانهای کلیه دانش آموزان معاینه و موارد ضروری جهت بررسی و پیگیری های بعدی را در پرونده درمانی دانش آموزان درج نمودند.