برگزاری پنجمین جلسه شورای دبیران

پنجمین نشست شورای دبیران دبیرستان روز شنبه مورخه 92/11/06 از ساعت 16:30 دقیقه با حضور همکاران گرامی و موسس محترم دبیرستان جناب آقای مهندس هدایی در سالن جلسات برگزار گردید .

در این جلسه پس از تلاوتی چند از کلام الله مجید ، جناب آقای دکتر احمدی مدیریت محترم دبیرستان با تشکر از حضور همکاران در جلسه مزبور با گریز به فرازی از راز و نیاز های حضرت علی (ع) با خالق هستی ، در کتاب نهج البلاغه در خصوص مسائل تربیتی مطالبی را اشاره کردند ، سپس گزارشی از مراسم توزیع کارنامه های امتحانات دانش آموزان و اهدای جوایز ارایه کردند و اظهار داشتند خوشبختانه نتایج امتحانات و عملکرد آموزشی دبیرستان کاملا مورد رضایت دانش آموزان و اولیای آنان بوده و این موضوع در نتیجه زحمات و تلاش های بی وقفه شما عزیزان می باشد .
امیدواریم در نیم سال دوم با اصلاح و بهبود شیوه های آموزشی و روش های تدریس شاهد رشد و تعالی آموزشی دانش آموزان باشیم .
انتظار بر این است همکاران عزیز با نظارت کافی و دقیق بر فعالیت های درسی و تکالیف آموزشی دانش آموزان وظایف خود را به خوبی انجام دهند و از آنجایی که امتحانات نیم سال دوم حداقل یک هفته زود تر از سال های گذشته برگزتر خواهد شد بنابراین همکاران گرامی اهتمام لازم در رعایت سر فصل ها و بودجه بندی کتاب های درسی را بنمایند تا به موقع مباحث درسی به اتمام برسد .
ضمنا مقرر شد نتایج امتحانات نیم سال اول به تفکیک پایه و درس توسط معاونت آموزشی تحلیل و جهت بررسی در اختیار دبیران محترم قرار بگیرد .
در ادامه جلسه همکاران نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص بهبود وضعیت آموزشی و پرورشی مدرسه ارائه نمودند.
جلسه ساعت 18 به پایان رسید .