مراسم عزاداری ابا عبدالله الحسین و یاران با وفایش

صبح روز چهارشنبه مورخ 96/7/5 پس از مراسم صبحگاهی با حضور کلیه دانش آموزان کارکنان و مسئولین دبیرستان به منظور گرامیداشت ایام شهادت امام حسین(ع) و اصحاب با وفایش مراسمی برگزار شد.

در این مراسم ابتدا آیاتی چند از کلام الله مجید تلاوت شد و سپس آقای کاکاوند معاون محترم پرورشی در خصوص شهادت آن امام عزیز و ایام دهه محرم مطالبی را گفتند.

و در ادامه ایشان به طور اختصار ضمن تبین حادثه کربلا در خصوص علل شکل گیری قیام امام حسین و مراحل آن پرداختند و توصیه کردن انتظار می‌رود دانش آموزان با حفظ و رعایت شعار اسلامی در مراسم های عزاداری شرکت کنند و در پایان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر اسلام، شهدای دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم و بویژه شهید حججی را گرامی داشتند.در پایان با اجرای نوحه خوانی توسط آقای رستمیان دانش آموزان به سینه‌زنی پرداختند.