جلسه شورای اداری دبیرستان در دفتر مدیریت دبیرستان غیردولتی موحد

جلسه شورای اداری، با موضوع بررسی روند امتحانات میان نوبت اول و همچنین هماهنگی جهت برگزاری اردوهای دو هفته آخر آذر ماه در دفتر مدیریت محترم دبیرستان برگزار گردید.

در این جلسه که با حضور کلیه اعضای کادر اداری و اجرایی و معاونین محترم دبیرستان برگزار گردید، در ابتدا روند برگزاری امتحانات جاری درنوبت اول مورد بررسی قرار گرفت. در این راستا واحد آموزش نیز گزارشی در این خصوص تهیه کرده بود که تقدیم مدیریت محترم گردید.

پس از آن، جهت برگزاری اردوهای آموزشی در دو هفته آینده برنامه ریزی ها انجام شد و بنا شد در اولین اردو که روز سه شنبه مورخ 93/09/18برای دانش آموزان پایه اول و دوم برگزار می گردد، آقایان محرابی (مشاور پایه اول) و آقای شیدانی (پشتیبان پایه اول) و آقای حبیب زاده (مشاور پایه دوم) به همراه یکی از معاونین اجرایی دانش آموزان را همراهی کنند. در اردوی دوم که مربوط به دانش آموزان سال دوم و سوم تجربی می باشد، آقای حسینخانی (مشاور پایه سوم) و یکی از معاونین اجرایی دانش آموزان را همراهی خواهند کرد.

یکی دیگر از مسائل مهمی که در این جلسه مطرح شد، مسئله رسیدگی به وضعیت دانش آموزان تأخیری و دانش آموزان غایب به صورت قانون مند بود. طبق مصوبه این جلسه مقررگردید دانش آموزان تأخیری در صورت صلاحدید معاونین اجرایی با نامه ای که تأییدیه ورود دانش آموز به کلاس می باشد، وارد کلاس درس شود و این موضوع به صورت مصوبه ای در جلسه شورای دبیران نیز به دبیران محترم اطلاع رسانی شود تا به صورت کاملاً هماهنگ این موضوع پیگیری شود.