ورود به سامانه تحلیل آموزشی موحد
مرکز آموزشهای تصویری

مراسم استقبال از محرم

با توجه به فرا رسیدن ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدا.. الحسین (ع) و یاران با وفایش برگزار گردید : چهارمین جلسه هیأت دانش آموزی رهروان شهداء با مداحی ذاکر اهل بیت (ع) کربلایی یوسف خانقاهی

برگزار گردید :

چهارمین جلسه هیأت دانش آموزی رهروان شهداء

با مداحی ذاکر اهل بیت (ع) کربلایی یوسف خانقاهی

در این مراسم که با اقامه نماز مغرب و عشاء آغاز گردید ، ابتدا زیارت پر فیض عاشورا توسط مسئول آموزش نظامی بسیج اداره آموزش و پرورش برادر میرزایی قرائت گردید و در ادامه معاون پرورشی دبیرستان به طرح شبهات مطروحه در باب عزاداری محرم و پاسخ به این شبهات پرداخته و با استناد به احادیث اهل بیت (ع) از کتاب کامل الزیارت  فضائل و حسنات گریه بر مصائب سیدالشهداء را بیان نمودند.

سپس مداح گرانقدر اهل بیت (ع) برادر یوسف خانقاهی به ذکر مصیبت و مرثیه خوانی در رثای آن امام مظلوم شیعیان پرداختند . این مراسم رأس ساعت  7:45   به اتمام رسید .

جهت مشاهده تصاویر اینجا کلیک کنید