اولین نشست تخصصی مسولین مدرسه با اولیای دانش آموزان سال چهارم

مراسم با تلاوتی چند از آیات قران کریم ساعت 15:45 آغاز شد. در ابتدا اقای رسول زاده مدیر محترم دبیرستان با تبریک آغاز سال تحصیلی جدید و خیر مقدم به اولیای گرامی به ایراد سخنرانی پرداختند.ایشان در ابتدا به تقویت بخش نیروی انسانی دبیرستان اشاره کردند و از اضافه شدن دبیران مجرب در دروس فیزیک، شیمی و ریاضی خبر دادند و از نحوه برگزاری کلاسهای دوره تابستان اظهار رضایت نموده و به اهمیت برگزاری این دوره در سال چهارم اشاره ای کردند. ایشان با ارائه گزارشی به عملکرد دبیرستان در سال تحصیلی گذشته پرداخته و با بیان آماری از پذیرفته شدگان این دبیرستان در دانشگاههای سراسری و آزاد اشاره کردند.

ایشان به  نقش خانواده در تعلیم وتربیت دانش آموزان اشاره کردند و رکن اساسی در پرورش دانش آموزان را نهاد خانواده دانستند و بیان کردند که نقش مدرسه در رشد دانش آموز بدون کمک خانواده ها امکان پذیر نیست. و با ذکر این نکته که با تقویت کادر مشاوره و دبیران هیچ کوتاهی ای از دانش آموزان پذیرفته نیست، به بیان تفاوتهای اساسی بین دانشگاههای سراسری و آزاد پرداختند.

در ادامه مدیر محترم دبیرستان به اهمیت تلاش وجدیت دانش آموزان آموزان و هماهنگی این تلاشها با تقویم اجرایی اشاره کردند و به خانواده ها توصیه کردند که با مطالعه این تقویم، برنامه ریزی های لازم را جهت موفقیت فرزندانشان انجام دهند و اگر ضعفی در برنامه ها مشاهده کردند با انتقال ان به دبیرستان ما را در آموزش و تربیت فرزندانشان بیش از پیش یاری نمایند. در پایان به اهمیت ارتباط اولیا با دبیرستان پرداختند و به تشکیل انجمن اولیا ومربیان و اهمیت حضور اولیای سال چهارم در این انجمن اشاره کردند و فرمودند در پایان جلسه با برگزاری انتخابات به انتخاب نماینده ای از اولیای سال چهارم در این انجمن می پردازیم.

در ادامه جلسه آقای گل محمدی مشاور محترم سال چهارم به بیان نکاتی سودمند پرداختند و با خیر مقدم حضور اولیای محترم از حضور ایشان و اهمیتی که به آینده فرزندانشان می دهند تشکر کردند. ایشان از برگزاری 8 هفته کلاس مفید در دوره تابستان خبر دادند و به بیان برنامه ریزی و توانایی اساتید این پایه اشاره کردند. از اهمیت برگزاری کلاسها و ساعات اضافی در برنامه با عنوان زنگ پنجم را شرح دادند و این عمل را نشان عزم جدی دبیرستان در رسیدن به موفقیت دانستند و اشاره کردند این موفقیت با همراهی خانوده ها میسر می شود.

آقای گل محمدی با بیان آمارهای قبولی در سالهای گذشته و روند پذیرش دانش آموزان این دبیرستان در دانشگاه ها، به سخنان خویش ادامه دادند و با اشاره به سهمیه های پذیرش در کنکور به روشنگری در این موضوع پرداختند و با اشاره به سخنان آقای رسول زاده در مورد تفاوت بین دانشگاههای سراسری و آزاد از خانواده ها درخواست کردند که با القای تفکر درس خواندن در نزدیک خانواده مانع موفقیت دانش آموزان در پذیرش دانشگاههای سراسری نشوند.

در پایان جلسه با برگزاری انتخابات بین اولیای شرکت کننده در جلسه، آقای اسدی طهرانی و خانم حامدی زاد به عنوان نماینده اولیای سال چهارم در انجمن اولیا و مربیان دبیرستان موحد انتخاب شدند.