مجمع انتخابات انجمن اولیاء و مربیان

نخستین مجمع عمومی انجمن اولیاء و مربیان در روز 29 شهریور ماه سال جاری در سالن آمفی تئاتر آفتاب واقع در فرهنگسرای نور برگزار گردید .

این جلسه از ساعت 16 ، با حضور اکثریت اولیای محترم دانش آموزان و کلیه پرسنل این واحد آموزشی آغاز و تا حدود ساعت 18:30 به طول انجامید .

هم زمان با تشریف فرمایی مدعوین ، گزارشی مصور از فعالیت های معاونت پرورشی در طی دوره پایگاه تابستانی ، روی پرده نمایش ، به تصویر کشیده شد.

با آغاز رسمی جلسه، پس از پخش تصویری آیاتی از کلام ا... مجید به همراه ترجمه و همچنین سرود مقدس جمهوری اسلامی ایران ، معاونت پرورشی دبیرستان، به حاضرین خیر مقدم گفته و دقایقی پیرامون تفسیر آیات تلاوت شده ، مطالبی را مطرح نمودند .

در ادامه مدیریت محترم دبیرستان ، جناب آقای رسول زاده ، در جایگاه حاضر شدند و ضمن خوش آمد گویی به حضار و بیان مطالبی پیرامون ضرورت و اهمیت تشکیل انجمن اولیاء و مربیان و نقش مشارکت اولیاء در ارتقا و توسعه فعالیت های آموزشی و تربیتی دبیرستان ، از جناب آقای دکتر علی اصغر احمدی ، مشاور وزیر و رئیس انجمن اولیا و مربیان کشور ، جهت سخنرانی ، دعوت به عمل آوردند .

جناب آقای دکتر احمدی نیز مطالبی را با محوریت شیوه های تربیتی ،و خصوصیات دوران نوجوانی مطرح کرده و نکاتی کلیدی جهت بهتر ارتباط برقرار کردن با نسل نوجوان بیان فرمودند .

سپس معاونت پرورشی دبیرستان با توجه به سالروز شهادت پنجمین بحر کرامت ، حضرت امام محمد باقر (ع) ، اشعاری را در وصف آن امام همام قرائت کردند .

بخش بعدی این برنامه با حضور نایب رئیس انجمن در سال گذشته و ارائه گزارشی از فعالیت های انجمن اولیاء و مربیان در سال تحصیلی قبل همراه بود .

در پایان نیز مدیریت محترم دبیرستان ، با حضور مجدد در جایگاه، ضمن ارائه توضیحات لازم در رابطه با نحوه شکل گیری انجمن ، اهداف آن ، شرح وظایف و... از کاندید ها دعوت به عمل آورده و پس از معرفی آنان ، رای گیری برگزار شد .

با گشودن صندوق و شمارش آراء در حضور کاندید ها ، جلسه فوق خاتمه یافت .