ورود به سامانه تحلیل آموزشی موحد
مرکز آموزشهای تصویری

برگزاری دومین جلسه دیدار و مشاوره با اولیای پایه دوم

دومین جلسه اولیاء با دبیران و مشاوران پایه دوم طبق تقویم اجرایی مصوب مدرسه روز یکشنبه مورخه 93/8/18ساعت 15:30درسالن اجتماعات دبیرستان برگزار شد.

ساعت 15:30درسالن اجتماعات دبیرستان برگزار شد.

جلسه با حضور اولیاء دانش آموزان،دبیران، مشاوران و مدیریت محترم مدرسه با تلاوت آیاتی از قرآن کریم توسط آقای کاکاوند آغاز گردید. پس از تلاوت وتفسیر آیاتی از قرآن کریم توسط آقای کاکاوند،دوتن از دبیران محترم پایه دوم سخنانی را مطرح نمودند.

درابتدا آقای شوریان دبیر محترم شیمی در زمینه شیوه های تدریس درس شیمی ،انتظارات دبیران از دانش آموزان ، استفاده از کتب کمک آموزشی در تدریس درس شیمی وانجام فعالیتهای کلاسی با استفاده از امکانات آموزشی موسسه مرآت طبق خط مشی های پیش بینی شده مدرسه مطالبی را عنوان کردند                        .

در ادامه آقای محسنی دبیر محترم دین و زندگی نیز درخصوص وظایف دانش آموزان در کلاس درس، انجام تکالیف،مسئولیت پذیر بودن دانش آموزان به نکاتی اشاره نمودند.

پس از سخنرانی دبیران محترم، آقای حبیب زاده مشاور ومسئول محترم پایه دوم در مورد راهکارهای افزایش انگیزه و علاقه در دانش آموزان به مطالعه،چگونگی تأثیر مشکلات روانی وخانوادگی بر افت تحصیلی دانش آموزان وبروز اختلالات یادگیری، تعاملات هدفمند والدین با مشاوردرجهت اهداف تحصیلی و همکاری در اجرای برنامه های مطالعاتی دانش آموزان،نحوه آشنایی دانش آموزان با دنیای مشاغل جهت انگیزش و طرح ریزی شغلی،،نحوه آمادگی دانش آموزان برای امتحانات میان نوبت و پایان ترم  مطالبی را بیان کردند. درادامه نیز ایشان با نمایش نمودار میانگین های کسب شده دانش آموزان  پایه دوم در دروس تخصصی و به مقایسه میانگین کلاس ها پرداختند و درانتها اولیای حاضر سئوالات خود را مطرح نمودند و پس از پاسخ به سئوالات وارائه پیشنهادات لازمه توسط مشاور جلسه به پایان رسید.