ورود به سامانه تحلیل آموزشی موحد
مرکز آموزشهای تصویری

برگزاری جلسه دیدار با اولیاء دانش آموزان پایه اول

نخستین جلسه تخصصی در حوزه مسائل آموزشی و مشاوره ای ، ویژه اولیای محترم دانش آموزان پایه اول روز دو شنبه مورخه 93/07/07 از ساعت 15:30در دبیرستان موحد برگزار گردید.

این جلسه با تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید توسط آقای کاکاوند ، معاون محترم پرورشی آغاز و با سخنان مدیریت محترم دبیرستان جناب آقای رسول زاده پیرامون مسائل آموزشی ادامه یافت .

در ادامه جلسه ، به ترتیب آقایان نشاط، نماینده مرکز نوآوری های آموزشی مرآت وجناب آقای محرابی مشاور و مسئول محترم دانش آموزان پایه اول در ارتباط با روند آموزشی و نحوه استفاده از کتب درسی و کمک درسی ، توضیحاتی پیرامون آزمون ها ، شرح برنامه اردوی شناخت (اردوی یک روزه نمک آبرود) و... سخن گفتند.

پس از آن به ترتیب آقایان جمالی دبیر محترم درس زیست و رجبی دبیر محترم درس عربی به طرح نکاتی پیرامون نحوه مطالعه ، شیوه برگزاری کلاس ها  و چگونگی حوزه نظارت اولیا بر نحوه مطالعه فرزندان پرداختند.

ضمنا دفترچه تقویم اجرایی (برنامه های آموزشی و تربیتی دبیرستان در سال 94-93 ) به اولیای محترم ، تحویل گردید .