گزارش چهارمین جلسه شورای دبیران دبیرستان موحد

امروز دوشنبه مورخ 97/09/12 چهارمین جلسه شورای دبیران دبیرستان موحد با حضور دبیران، مشاوران و مسئولین دبیرستان برگزار گردید.

پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید ابتدا آقای رسول زاده مدیرمحترم دبیرستان ضمن تقدیر و تشکر از زحمات کلیه دبیران گرامی و مشارکت فعال آنان در برگزاری کلاس های ورعایت نظم وانظباط کاری وهمکاری جدی در انجام امتحانات میان نوبت اول ، مطالبی را ارایه کردند. ایشان  سپس در ارتباط با برنامه امتحانات نوبت اول که از اول دیماه 97 برگزار خواهد شد وشیوه آماده سازی سوالات امتحانی نیز به مطالبی اشاره کردند . واظهار داشتند می بایست سهم وتاثیر نتایج آزمون های سنجش وامتحانات میان نوبت اول در ارزشیابی مستمر اول را جدی گرفته وپر اهمیت بشمارند ودر ادامه آقای مهندس هدایی موسس محترم دبیرستان  با تشکر از تلاش های دبیران در رشد وارتقا آموزشی دانش آموزان اظهار داشتند که همکاران نسبت به اهمییت آزمون ها ی هماهنگ بویژه آزمون سنجش دقت وتوجه بیشتری قایل شوند وبا توجه به هزینه های دبیرستان در ارتباط با برگزاری کلاس های تقویتی انتظار دارد تحول جدی را در نتایج آزمون ها شاهد باشیم.

و سپس به ترتیب آقایان رستمیان، مهری و کلانتری، مسئولین پایه های دهم، یازدهم و دوازدهم گزارش کاملی ازنتایج آزمون سنجش 2را ارائه کردند وطی آن به تفکیک هر پایه  وضعیت هر یک ازدروس و عملکرد دانش آموزان را توضیح دادند.

در ادامه نیز هر یک از دبیران در دروس مربوط به خود دلایل افت و عدم موفقیت دانش آموزان مطالبی را اظهار کردند، علی رغم اینکه بعضی ازدروس رشد وپیشرفت  قابل چشمگیر ی داشته ایم مقرر شد همکاران محترم نقاط ضعف دانش آموزان را شناسایی  کرده تا در آزمون های بعدی شاهد نتایج بهتری باشیم.