همایش شیمی پایه سوم

روز پنج شنبه مورخ 29 مهر 95 سومین همایش مطالعاتی پایه سوم برای درس شیمی زیر نظر آقایان طالقانی و آتیک و با حضور تمامی دانش آموزان برگزار گردید .

روز پنج شنبه مورخ 29 مهر  95 سومین  همایش مطالعاتی پایه سوم برای درس شیمی زیر نظر آقایان طالقانی و آتیک و با حضور تمامی دانش آموزان برگزار گردید .

در این همایش دانش آموزان به حل نمونه سوالات امتحانی پرداختند و نقاط ضعف خود در درس شیمی را با کمک دبیر  محترم آقای لشگری بر طرف نمودند.در این همایش به توصیه دبیر مطالعه به صورت گروهی انجام گرفت و دانش آموزان با همفکری هم می کردند.

توضیح اینکه این همایش بر اساس تقویم اجرایی سال تحصیلی 96 – 95 با هدف آماده سازی و ارتقاء بنیه علمی دانش آموزان جهت شرکت در سومین آزمون هفتگی روز دوشنبه مورخ  95/8/3 برگزار گردید.