جلسه توزیع کارنامه نوبت اول دانش آموزان سال دوم دبیرستان

چهارمین جلسه مشاوره با اولیای دانش آموزان پایه دوم ، مراسم توزیع کارنامه نیم سال اول و تجلیل از نفرات برتر در روز دوشنبه 94/11/05 در سالن اجتماعات مدرسه برگزار شد.

پس از تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید توسط معاونت محترم پرورشی آقای رستمیان، جناب آقای رسول‌زاده مدیریت محترم دبیرستان ضمن عرض خیر مقدم به اولیای گرامی در خصوص گرامیداشت دهه مبارک فجر و یاد آوری خاطرات شیرین انقلاب اسلامی در بهمن ماه 1357 به بیان نکاتی در مورد نحوه تربیت صحیح اسلامی،وظایف اولیا در قبال فرزندان و ... پرداختند.

در ادامه جناب آقای محرابی مشاور و مسئول پایه دوم به تحلیل کامل نتایج بدست آمده در امتحانات نوبت اول ، بررسی میانگین نمرات دروس به صورت کلاس به کلاس، معرفی نفرات برتر هر کلاس ، شرح وظایف آموزشی دانش آموز در بهمن و اسفند ماه پرداختند.

در ادامه مراسم اهدای جوایز نفرات برتر با حضور جناب آقای جناب آقای رسول زاده و اعضای انجمن  برگزار و نفرات برتر لوح تقدیر و جوایز خود را از این عزیزان دریافت نمودند.

در پایان اولیای محترم کارنامه آموزشی و انضباطی خود را تحویل گرفتند.

تگ ها: توزیع کارنامه نیمسال اول