ورود به سامانه تحلیل آموزشی موحد
مرکز آموزشهای تصویری

اردوی سیاحتی و زیارتی مشهد مقدس

اردوی سیاحتی و زیارتی مشهد مقدس، با حضور پرشور دانش آموزان، مسئولین، و مربیان دبیرستان موحد از روز دوشنبه مورخ 94/11/26 آغاز و صبح جمعه مورخ 94/11/30 به لطف الهی به پایان رسید. هدف از برگزاری این اردو تعمیق باورهای مذهبی، شناخت کافی از شخصیت و زندگی امام رضا(علیه السلام)، تقویت روحیه نشاط و حسن همکاری و تعاون و ... بود.

طبق روال سالهای گذشته پس از اخذ مجوز برگزاری اردو از اداره آموزش و پروش منطقه 5 و انجام تمهیدات لازم مبنی بر تامین مکان و هتل مناسب و وسایل رفت و آمد دانش آموزان و همراهان، از دانش آموزان داوطلب ثبت نام به عمل آمد که با استقبال خوبی مواجه شد. از صبح روز سه شنبه پس از ورود به شهر مقدس مشهد، دانش آموزان در هتل سه ستاره سعدی واقع در خیابان سعدی که از امکانات و تسهیلات مناسبی برخوردار بود استقرار یافتند و در طول اقامت در شهر مقدس مشهد، روزانه به زیارت حرم مطهر امام رضا (علیه السلام) مشرف شدند.در طول سفر جهت آگاهی دانش آموزان، توسط مربیان همراه، مطالبی پیرامون بخش  های مختلف آستان قدس رضوی وزندگانی شخصیت ها و علمای مدفون در جوار امام هشتم از جمله : آیت ا.. نخودکی ،شیخ جعفر مجتهدی ، شیخ بهایی ، علامه جعفری ،شیخ حر عاملی و ... ارائه شد.

در مدت اقامت، دانش آموزان از اماکن مختلفی تفریحی ، سیاحتی و زیارتی بازدید به عمل آوردند که به برخی از آنها اشاره   می شود:

1 - حرم مطهر امام رضا علیه السلام و صحن های گوناگون آن

2 - حرم امامزادگان یاسر و ناصر بن موسی الکاظم