امتحانات میان ترم دوم( اسفند ماه) مورخ 91/12/05

امتحانات میان ترم دوم دانش آموزان پایه های اول،دوم و سوم دبیرستان موحد از روز شنبه مورخ 91/12/05 به صورت هماهنگ راس ساعت 8 صبح آغاز شده و این امتحانات تا روز چهارشنبه 91/12/23 ادامه خواهد داشت.

به منظور ارزیابی از عملکرد علمی و آموزشی دو ماهه دانش آموزان پایه های اول،دوم و سوم امتحانات میان ترم دوم به صورت هماهنگ از ساعت 8 صبح برگزار شد.نمرات هر یک از دروس امتحانی بخشی از ارزشیابی مستمر نیم سال دوم دانش آموزان محسوب خواهد شد و غیبت در هر یک از امتحانات به منزله غیبت غیر موجه محسوب شده و نمره صفر برای دانش آموز منظور خواهد شد.

تگ ها: دبیرستان موحد