ورود به سامانه تحلیل آموزشی موحد
مرکز آموزشهای تصویری

بازدید از موزه عبرت

اردو به صورت رایگان و تشویقی ، ویژه دانش آموزان منتخب در روز پنج شنبه ، مورخه 94/9/26 از ساعت 9 الی 12:30 برگزار گردید.

با توجه به لزوم  آشنایی دانش آموزان  با دوران سیاه رژیم پهلوی و همچنین زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و همه والامقامانی که با ایثارگری های جانانه خود در راستای پیروزی این انقلاب و برافراشته شدن پرچم اسلام با   روح ، جسم و جان خود مردانه مقاومت نمودند ، معاونت پرورشی دبیرستان موحد تعدادی از دانش آموزان برگزیده خود را در قالب اعضای مجمع قرآنی ، دانش آموزان نمازگزار ، اعضای شورای دانش آموزی و نفرات برتر آزمون مرآت ،  به موزه عبرت اعزام نمود.

این بازدید از فضاهای تاریخی این موزه که مربوط به ساواک شاهنشاهی و زندان شهربانی سابق بود ، به همراه سلول های انفرادی علما و مبارزینی  چون ، حضرت آیت ا... خامنه ای ، آیت ا... طالقانی ، آیت ا... مهدوی کنی ، آیت ا... مفتح و بسیاری از بزرگان و شهدای تاثیر گذار در روند پیروزی انقلاب اسلامی ، از جذابیت خاصی برای دانش آموزان برخوردار بود که به تحول معنوی خاصی در آنان منجر شد.

تگ ها: اردوی موزه عبرت