آزمون ورودی پایه اول دبیرستان غیر دولتی موحد برگزار گردید

ساعت 15 بعد از ظهر روز جمعه مورخ 92/2/13 آزمون ورودی داوطلبان به تحصیل در دبیرستان موحد برگزار گردید

پیش ثبت نام از افراد علاقه مند از روز 12 اسفند سال 91 آغاز شد و کلیه ثبت نام شدهگان در آزمون ورودی حضور داشته و آزمون با استقبال بسیار خوبی برگزار گردید .

نتایج اولیه آزمون روز یکشنبه 92/02/15 در سایت دبیرستان اعلام خواهد شد و پس از انجام مصاحبه و احراز شرایط لازم بر اساس ظرفیت دبیرستان پذیرفته شدگان نهایی اعلام می گردد.

برا ی مشاهد کلیه عکس ها اینجا کلید کنید

تگ ها: دبیرستان موحد