اتخابات شورای دانش آموزی

بیست و یکمین دوره انتخابات شورای دانش آموزی همزمان با مدارس سراسر کشور

بسمه تعالی

بیست و یکمین دوره انتخابات شورای دانش آموزی همزمان با مدارس سراسر کشور روز سه شنبه اول آبان 97 در دبیرستان موحد برگزار گردید .

در این انتخابات که با تأیید صلاحیت 14 نفر از دانش آموزان ممتاز علمی- اخلاقی توسط مسئولان پایه و معاونین انضباطی همراه بود ابتدا داوطلبان  در مراسم صبحگاه پس از معرفی خود برنامها و اهداف مورد نظرشان را بیان کردند.

سپس علاوه بر تبلیغات گفتاری  از طریق پوسترهای طراحی شده نیز در تابلوها و قسمت های مختلفی از حیاط حال و هوای انتخابات بیش از پش نمایان گردید .

سرانجام با پایان مهلت تبلیغات ؛ انتخابات شورای دانش آموزی با حضور مدیر ، معاون پرورشی ، معاونین انظباطی، مسئول پایه ها و کلیه دانش آموزان که در صفوف منظمی  ایستاده بودند در نهایت نظم و البته شور و حالی مثال زدنی برگزار گردید .

ساعتی پس از اتمام انتخابات کار شمارش آراء با حضور ناظرین انتخابات و معاون پرورشی شروع شد و در نهایت دانش آموزان ( مهدی لپدی ، کامیار عزیز زاده ، سهند درویشی ، امیر محمد مشعشعی ، محمد حسین سمیعی ،) به ترتیب حائز بیشترین آراء گردیدند .