مراسم تقدیر دانش آموزان سال دوم و سوم

مراسم توزیع کارنامه های تحصیلی میان ترم اول وعملکرد سه ماهه اول دانش آموزان پایه های دوم وسوم دبیرستان طی مراسمی با حضور اولیای گرامی دانش آموزان در روزپنجشنبه مورخ 91/09/30 در سالن اجتماعات دبیرستان برگزار شد .

با استعانت از الطاف خداوند متعال و همت مسوولین دبیرستان  ، جلسه اولیای پایه های دوم و سوم جهت تبیین مسائل آموزشی ، گزارش عملکرد معاونت آموزشی ، بیان نکات لازم جهت امتحانات نوبت اول و تقدیر از دانش آموزان برگزیده ی هر کلاس با حضور موسس گرانقدر ، مدیریت محترم ، معاونین پرورشی و فرهنگی ، معاونین اجرایی و انضباطی و مسوولین پایه ها از ساعت 15:30 برگزار گردید .

در این مراسم که با قرائت آیات روح بخش کلام ا... مجید آغاز گردید در ابتدا معاونت پرورشی دبیرستان ضمن خیر مقدم ، مختصری از عملکرد سه ماهه اول سال تحصیلی را در قالب کلیپ و نماهنگی که توسط معاونت فرهنگی دبیرستان تهیه و تدوین شده بود را به سمع و نظر حاضرین رساند .

سپس معاونت محترم آموزشی طی سخنانی به عملکرد سه ماهه نخست سال تحصیلی و گزارشی از امتحانات میان ترم پرداخت.

در ادامه مدیریت محترم دبیرستان ، جناب آقای دکتر احمدی طی سخنانی به اهداف والای آموزش و پرورش دانش آموزان در بعد معنوی و اجتماع  اشاره نموده و در پایان با حضور موسس گرانقدر دبیرستان از دانش آموزان برگزیده هر پایه ، با لوح تقدیر و کارت هدیه ، تقدیر به عمل آوردند .

برا مشاهده تصور اینجا کلید کنید

تگ ها: دبیرستان موحد