گزارش دومین آزمون سنجش دانش آموزان کلیه پایه ها

دومین آزمون سنجش دانش آموزان کلیه پایه ها، روز جمعه مورخ 97/09/02 راس ساعت 8:30 صبح با حضور اکثر دانش آموزان از ساعت 8 صیح در کمال نظم و آرامش برگزار گردید.

مدت زمان پاسخگویی به سوالات عمومی75 دقیقه و زمان پاسخگویی به سوالات اختصاصی110 دقیقه بوده است .

لازم به ذکر است که به دانش آموزان توصیه شده بود مدیریت زمان پاسخگویی بر سوالات را رعایت نمایند.

طبق آیین نامه اجرایی آزمون ها و با رعایت کامل ضوابط مقررات اعلام شده، آزمون در محل دبیرستان موحد برگزار گردید.