بازدید ریئس آموزش و پرورش منطقه 5 از دبیرستان موحد

با استعانت از خداوند متعال و تلاش مسوولین دبیرستان موحد ، این واحد آموزشی در روز یکشنبه ، مورخه 92/02/1 آماده پذیرایی از ریاست محترم آموزش و پرورش منطقه 5 ، جناب آقای رضایی، معاون پژوهش جناب آقای مظفر ، معاون مدارس غیر دولتی جناب آقای زارع و هیات همراه شده و مقرر گردید که ایشان از بخش های مختلف و فعالیت های گوناگون این دبیرستان بازدید به عمل آورند

ایشان با حضور در دبیرستان و دیدار با موسس محترم دبیرستان ، جناب آقای مهندس هدایی و مدیریت محترم دبیرستان ، جناب آقای دکتر احمدی ، به بازدید از بخش های مختلف این واحد آموزشی و آشنایی با آخرین تکنولوژی های به کار گرفته شده در این دبیرستان پرداخته و پس از حضور در کلاس های درس و دیدار با دانش آموزان ، و صحبت با اساتید ، به شرح اهداف آموزش و پرورش پرداخته و این واحد آموزشی و مسوولین و دانش آموزان آن را تحسین و تشویق نمودند.

در ادامه، با  فضای سایت دبیرستان و امکانات موجود جهت رفاه حال دانش آموزان آشنا شده و در پایان ، دبیرستان را ترک نمودند

برای مشاهد کامل عکس ها اینجا کلید کنید

تگ ها: دبیرستان موحد