برگزاری مسابقه ریاضی استرالیا 2014

مسابقات جهانی ریاضی استرالیا (AMC) درتاریخ 7 آگوست 2014 مطابق با 17 مرداد 1393 رأس ساعت 8 صبح به صورت هماهنگ در کلیه مدارس متوسطه (پایه اول و دوم) که دوره آموزش درس مزبور را گذرانده بودند، برگزار گردید.

32 نفر از دانش آموزان دبیرستان هوشمند موحد در این آزمون شرکت داشتند.
دفترچه آزمون AMC  شامل 25 سؤال تستی و 5 سؤال تشریحی بود. جلسه آزمون طبق برنامه زمان بندی از پیش تعیین شده رأس ساعت 7:45 صبح  پس از توضیحات لازم و انجام مراحل مقدماتی آغاز گردید و رأس ساعت 9:15 به اتمام رسید.
نتایج آزمون نیز پس از اعلام جهت اطلاع روی سایت دبیرستان قرار خواهد گرفت.