ورود به سامانه تحلیل آموزشی موحد
مرکز آموزشهای تصویری

اولین نشست اولیا ی دانش آموزان سال اول و مسولین ومربیان دبیرستان

اولین جلسه اولیا ی دانش آموزان سال اول با مربیان ومسولین دبیرستان غیر دولتی موحد روز سه شنبه مورخ 92/06/19 ازساعت 16 در محل سالن اجتماعات دبیرستان برگزار گردید.

دراین نشست پس ازتلاوت آیاتی از قرآن کریم وپخش سرود مقدس جمهوری اسلامی ایران آقای دکتر احمدی مدیر محترم دبیرستان ضمن عرض خیر مقدم وتشکر از اولیا به جهت حضور به موقع در جلسه گزارشی از نحوه وکیفیت برگزاری دوره آموزشی تابستان 92ارایه کردند وبا اشاره به دلایل افت درسی وپایین بودن سطح نمرات درسی دانش آموزان در امتحانات اظهار داشتند حدود انتظارات این دبیرستان ازدانش آموزان سال اول به هیچ وجه دراین دوره ها برآورد نشده است. واین زنگ خطری برای آن دسته ازدانش آموزانی خواهد بود که بدون داشتن برنامه مطالعاتی دقیق وعزم جدی  به این دبیرستان وارد شده اند .بنابراین از اولیای محترم انتظار داریم ضمن انجام هماهنگی لازم با مسولین مربوطه، بویژه ارتباط مستمرومنظم با دبیران وپشتیبانان پایه درانجام تکالیف درسی فرزندان خود دقت لازم را بعمل آورند.

درادامه جلسه ،ایشان با بیان خلاصه ای ازبرنامه های آموزشی وتربیتی که در سال تحصیلی 93-92 به مورد اجرا درخواهد آمد مطالبی را بیان کردند. وسپس به معرفی عوامل آموزشی واجرایی دبیرستان پرداخته واظهار داشتند اولیای گرامی در ارتباط باهر یک از مسائل آموزشی وتربیتی دانش آموزان ترجیحابا افراد ذیربط ارتباط برقرار نمایند.

در ادامه جلسه کارنامه وجوایز دانش آموزان برتر آموزشی وتربیتی به آنان اهدا گردید.دربین برنامه سرود زیبای "ای ایران " توسط گروه سرود دانش آموزی اجرا گردید و درپایان کارنامه کلیه دانش آموزان توزیع گردید.