برگزاری مراسم اربعین حسینی

این مراسم با حضور کلیه دانش آموزان این واحد آموزشی در سالن دبیرستان برگزار گردید که طی آن ، پس از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر و روضه خوانی ، حاضرین به سینه زنی پرداخته و فضا را متبرک به نام پاک حضرت اباعبدا... الحسین (ع) نمودند .

اربعین با بوی خون در مشام و آبله در پا رسیده است تا بگوید همه اتفاقات سرخ در راستای شکیبایی زینب (س) بود. اربعین راز های هستی است و اربعین حسین (ع) روز بسط لطف اوست بر پیروان و دوستدارانش. هم زمان با فرا رسیدن ایام اربعین حسینی (ع) ، معاونت پرورشی دبیرستان موحد ، اقدام به برگزاری مجلس عزای سید و سالار شهیدان نمود.

برنامه فوق در روز سه شنبه مورخه 94/9/10 از ساعت 12:30 آغاز شده و تا ساعت 13:30 به طول انجامید .

تگ ها: اربعین حسینی