برگزاری سومین جلسه شورای دبیران دبیرستان

سومین جلسه شورای دبیران در روز یکشنبه مورخ 94/10/02 رأس ساعت 15:40 پس از تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید توسط معاون پرورشی دبیرستان آغاز شد.

جلسه با تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید توسط جناب آقای محسنی طالقانی، دبیر محترم درس دین و زندگی و نماینده شورای دبیران آغاز گردید. سپس جناب آقای رستمیان، معاون محترم پرورشی، گزارش از فعالیتهای پرورشی در سه ماهه گذشته ارائه نمودند. سپس از مشاور محترم پایه دوم، جناب آقای محرابی دعوت کردند که جهت ارائه گزارش آموزشی پایه دوم به جایگاه بروند. اهم صحبت های ایشان درباره موضوعات زیر بود:

1. ارائه گزارش آزمون مرآت 23 آذر ماه و تحلیل نتایج دانش آموزان و همچنین مقایسه میانگین درصد دانش آموزان با میانگین کشوری.
  2. روند صعودی و نزولی نتیجه گیری دانش آموزان در آزمون های 24 آبان و 23 آذر.
  3. گزارش توصیفی و موشکافانه از نتایج هر درس.
  4. ارائه رتبه بندی دانش آموزان سال دوم در آزمون 23 آذر.

در خلال سخنان ایشان، جناب آقای محسنی طالقانی سخنانی را در باب درس دین و زندگی و اهمیت این درس در امتحانات هماهنگ ایراد فرمودند. همچنین انتقاداتی را هم مطرح کردند، که بنا بر این شد که جلسه ای با حضور مسئولین پایه ها، در داخل دبیرستان جلسه ای بر گزار شود.

پس از ایشان، ابتدا جناب آقای حسینخانی، سپس جناب آقای محمدپور و در ادامه جناب آقای گل محمدی سخنرانی کردند و پیرامون مطالبی که توسط آقای محرابی گفته شده بود سخنرانی کردند.

پس از ایشان جناب آقای رسول زاده، مدیریت محترم دبیرستان نکاتی را در مورد توانایی ها و قابلیت های یک معلم خوب اشاره کردند و فرمودند که دبیر علاوه بر تجربه و دانش باید از فنون تدریس و فن مدیریت کلاس نیز بهره مند باشد تا بتواند به راحتی کلاس را اداره کرده و مطالب درسی را به دانش آموزان تفهیم کنند. ایشان همچنین از دبیران خواستند که شأن و شخصیت خود را در سر کلاس حفظ کرده و در کلاس درس هیچ توهینی به دانش آموز نشود.

اما نکات مهم در این جلسه:

1.  لزوم مدیریت همه جانبه و محکم دبیر در کلاس درس و شناسایی و برخورد با دانش آموزان حاشیه دار.
  2. طرح دو سؤال در هر درس وسط دبیر، (طرح سوال توسط دبیر)
  3. بحث مراقبت و لزوم حضور به موقع کادر و دبیران در ایام امتحانات و در روزهای مراقبت.
  4. لزوم برخورد مراقبین با دانش آموزان خاطی.
  5. ارائه نکردن نمونه سؤالات مشابه سؤالات امتحان در جلسات کلاس تقویتی.

تگ ها: جلسه شورای دبیران