برگزاری سومین نشست تخصصی اولیای دانش آموزان پایه دوم دبیرستان

سومین نشست تخصصی پایه دوم بر اساس برنامه اعلام شده در تقویم اجرایی، روزسه شنبه24آذر ماه 94 رأس ساعت 15:40 در محل سالن همایش دبیرستان برگزار شد.

در ابتدای جلسه تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید توسط معاونت پرورشی دبیرستان جناب آقای رستمیان انجام و در ادامه  جناب آقای رسول زاده مدیریت محترم دبیرستان در خصوص ضرورت واهمیت مشارکت اولیای  دانش آموزان با دبیرستان وحضور مستمر جهت پی گیری های لازم آموزشی وانظباطی فرزندان خود و همچنین در ارتباط با مجموعه فعالیت های آموزشی و تربیتی انجام شده در سه ماهه نخست سال تحصیلی ازقبیل کلاس های تقویتی و رفع اشکال  وتصمیمات اتخاذ شده در جلسات  انجمن اولیا و مربیان،برنامه امتحانات نوبت اول و بررسی اجمالی شرایط درسی دانش اموزان در امتحانات میان نوبت اول مطالبی را ایراد کردند .

در ادامه دبیرستان جناب آقای صادق سا معاون محترم انضباطی مواردی را در خصوص نحوۀ نظارت اولیا برچکونگی در ورود وخروج فرزندان خود به دبیرستان ، ورعایت بهداشت فردی توسط دانش آموزان، نوع تغذیه و پوشش و شرایط حضور دانش آموزان در ایام امتحانات نوبت اول نکاتی را مطرح نمودندودرپایان اهتمام اولیا را بر نظارت دقیق  ورسیدگی لازم بر کلیه موارد فرزندانشان را متذکر شدند.

در ادامه جناب آقای محرابی مشاور و مسئول محترم پایه دوم در خصوص فعالیت های آموزشی انجام شده در طول سه ماه اخیر توضیحاتی را به شرح ذیل بیان نمودند:

-هدف از برگزاری آزمون های چهار گزینه ای و تحلیل نتایج آزمون آبان ماه

-آزمون های هماهنگ برگزار شده تا امروز و هدف از برگزاری آنها.

-بررسی نتایج حاصل از امتحانات  میان نوبت اول .

-ارائه برنامه امتحانات نوبت اول.

-توزیع کارنامه دانش آموزان به همراه اوراق امتحانی.

-اعلام نتایج حاصل از فرهنگ سازی انجام شده در خصوص نگاه دانش آموزان به آزمون های چهار گزینه ای و حفظ اهمیت و جایگاه آن.

-ارائه راهکار در خصوص حفظ آرامش در منزل توسط اولیای گرامی در ایام امتحانات نوبت اول.

-هدف گذاری در خصوص امتحانات نوبت اول.

در پایان نیز از نفرات برتر آزمون های هماهنگ آبان ماه تقدیربعمل آمد و به هر یک از نفرات برتر آزمون هدیه ای از طرف دبیرستان  پرداخت گردید. در پایان  پس ازجلسه پرسش وپاسخ  کارنامه امتحانات  میان نوبت اول دانش آموزا ن به اولیا آنان تحویل گردید.

تگ ها: جلسه اولیا