ورود به سامانه تحلیل آموزشی موحد
مرکز آموزشهای تصویری

سومین نشست تخصصی اولیای دانش آموزان پایه دوم و سوم و توزیع کارنامه امتحانات میان نوبت اول

سومین نشست تخصصی اولیای دانش آموزان پایه دوم و سوم با هدف ارائه راهکارهای مشاوره ای و توزیع کارنامه میان نوبت اول دانش آموزان، در روز دوشنبه مورخ 1 دی ماه، رأس ساعت 16 در سالن اجتماعات دبیرستان موحد برگزار گردید.

در ابتدا جناب آقای کاکاوند، معاون محترم پرورشی بعد از تلاوت آیاتی چند از کلام اله مجید و ترجمه و تفسیر این آیات، سخنانی را در باب آموزه های اخلاقی بیان کردند.

در ادامه، آقای حبیب زاده، مشاور و مسئول پایه دوم، با ارائه نمودارهای تحلیلی، وضعیت دانش آموزان را در آزمون میان نوبت اول، بررسی کرده، و نتایج این آزمون را با ماه های مهر و آبان مقایسه کردند. همچنین ایشان راجع به تفاوت استرس و اضطراب، و راهکارهای مقابله با اضطراب در دانش آموزان به خصوص در ایام امتحانات صحبت کردند. در ادامه نیز اولیای دانش آموزان پایه دوم سؤالات خود را از ایشان پرسیدند و ایشان نیز به سؤالات و ابهامات اولیا پاسخ دادند.

بعد از آقای حبیب زاده، آقای حسینخانی، مشاور و مسئول پایه سوم، نیز با ارائه نمودارهای تحلیلی روند رشد دانش آموزان را در سه ماهه ابتدای سال تحصیلی مورد ارزیابی و تحلیل قرار داده و پس از آن میانگین های سومین آزمون مرآت را مورد تحلیل و بررسی قرار دادند. ایشان نیز نظرات مشاوره ای راجع به نحوه مطالعه دروس تخصصی و همچنین میزان مطالعه کلیه دروس با توجه به وضعیت کارنامه دانش آموزان  بیان کردند. در انتها نیز جلسه پرسش و پاسخ برگزار گردید.

درپایان کارنامه امتحانات میان نوبت اول دانش آموزان در اختیار اولیای آنان قرار گرفت.