مراسم توزیع کارنامه امتحانات دانش آموزان سال چهارم

مراسم توزیع کارنامه امتحانات و اهداء جوایز نفرات برتر دانش آموزان سال چهارم در نیمسال اول روز یک شنبه 3 بهمن 1395 ساعت 15:30 با قرائت آیاتی چند از قرآن کریم آغاز شد و تا ساعت 17 به طول انجامید.

در ابتدای مراسم معاون پرورشی آقای پرویزی ضمن خیر مقدم به اولیاء دانش آموزان توضیحاتی در مورد اردوی زیارتی مشهد مقدس که در 18 بهمن 1395 برگزار می شود ارائه دادند. ایشان همچنین به بیان گزارشی از فعالیتهای فرهنگی و پرورشی صورت گرفته در نیمسال اول سال تحصیلی 96-1395 نیز پرداختند.

سپس مدیر محترم دبیرستان آقای رسول زاده به ایراد سخنرانی پرداختند. مدیر دبیرستان ضمن خوشامد گویی به اولیا از اهمیتی که آنان به امور تحصیلی فرزندان خویش داده اند تشکر کرده و از حضور آنان قدردانی نمودند. در ادامه ایشان به بیان ضرورت تشکیل جلسات تخصصی اولیا با مشاوران پرداخته و ضمن برشمردن حساسیت های موجود در پایه چهارم به رابطه مستقیم موفقیت دانش آموزان با نظارت و پیگیری اولیاء آنان اشاره کردند.

آقای رسول زاده بر پیگیری جدی امور درسی دانش آموزان توسط خانواده ها را خواستار شده و بر این نکته تاکید کردند که خانواده با برنامه ریزی مناسب می توانند آرامش لازم را بر محیط منزل حاکم کرده و بر نقایص درسی فرزندان خویش بیشتر رسیدگی نمایند و از عدم انجام تکالیف دانش آموزی و کاستی های احتمالی جلوگیری نمایند. همچنین ضرورت برگزاری اردوی نوروزی را به خانواده ها متذکر شدند و خواهان جدی گرفتن این امر توسط اولیاء شدند. ایشان در پایان سخنانشان این نکته را یادآور شدند که نمرات ثبت شده در کارنامه تحصیلی دانش آموزان نمرات واقعی آنها بوده و هیچ گونه دخل و تصرفی در آن صورت نگرفته است.

سپس مشاور محترم سال چهارم جناب آقای گل محمدی در ادامه برنامه به سخنرانی پرداختند و از حضور اولیا و اهمیتی که آنان به این جلسه داده اند تشکر نمودند. ایشان ضروت جلسه را از آن رو که به بیان کیفیت آموزشی و بررسی تیپ های شخصیتی افراد پرداخته می شود را مانع از حضور دانش آموزان در این جلسه دانستند. ایشان به اهمیت انتخاب رشته در زندگی دانش آموزان و تاثیر آن بر انتخاب شغل و آینده پرداختند و آن را از مهم ترین تصمیمات در زندگی دانستند. وی در همین راستا به بررسی تیپ های شخصیتی که تاثیرگذار بر انتخاب صحیح رشته و شغل در آینده افراد است را مورد بررسی و تفسیر قرار دادند.

در پایان مراسم از دانش آموزان برتر در رشته ریاضی و تجربی و همچنین دانش آموزان برتر در امور فرهنگی و مذهبی تجلیل به عمل آمد و لوح های تقدیر به نفرات برتر اهداء گردید.