دفترچه راهنمای پایه ها

برای دریافت برنامه هفتگی سال تحصیلی 97-96 پایه های دهم ، یازدهم و چهارم اینجا را کلیک نمایید.

برای دریافت برنامه هفتگی سال تحصیلی 97-96 پایه دهم ریاضی کلاس فردوسی اینجا را کلیک نمایید.

برای دریافت برنامه هفتگی سال تحصیلی 97-96 پایه دهم ریاضی کلاس سعدی اینجا را کلیک نمایید.

برای دریافت برنامه هفتگی سال تحصیلی 97-96 پایه دهم تجربی کلاس حافظ اینجا را کلیک نمایید.

برای دریافت برنامه هفتگی سال تحصیلی 97-96 پایه دهم تجربی کلاس مولوی اینجا را کلیک نمایید.

برای دریافت برنامه هفتگی سال تحصیلی 97-96 پایه یازدهم ریاضی کلاس آیت ا... آملی  اینجا را کلیک نمایید.

برای دریافت برنامه هفتگی سال تحصیلی 97-96 پایه یازدهم ریاضی کلاس شهید باهنر  اینجا را کلیک نمایید.

برای دریافت برنامه هفتگی سال تحصیلی 97-96 پایه یازدهم تجربی کلاس آیت ا... بهجت   اینجا را کلیک نمایید.

برای دریافت برنامه هفتگی سال تحصیلی 97-96 پایه چهارم ریاضی کلاس علامه جعفری   اینجا را کلیک نمایید.

برای دریافت برنامه هفتگی سال تحصیلی 97-96 پایه چهارم ریاضی کلاس شهید بهشتی  اینجا را کلیک نمایید.

برای دریافت برنامه هفتگی سال تحصیلی 97-96 پایه چهارم تجربی کلاس دکتر قریب اینجا را کلیک نمایید.