مراسم توزیع کارنامه امتحانات سال سوم واهدا جوایز دانش آموزان

جلسه توزیع کارنامه نیمسال دوم پایه سوم متوسطه روز یکشنبه مورخ 96/04/11 از ساعت 15 با حضور اولیای محترم دانش آموزان و جمعی از دانش آموزان دبیرستان ،مسئولین ،معاونان و مشاورین پایه سوم برگزار گردید.

جلسه  با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید توسط آقای رستمیان آغاز گردید .

ابتدا آقای رسول زاده مدیر دبیرستان در خصوص عملکرد آموزشی و تربیتی دبیرستان در سال تحصیلی 96-95 بویژه خدمات آموزشی ارایه شده، برای دانش آموزان سال سوم مطالبی را ارائه کردند.

ایشان در ارتباط با اردوهای آموزشی و کلاس های تقویتی و جبرانی که جهت تقویت بنیه علمی دانش آموزان و آماده سازی آنان برای امتحانات نهایی خرداد 96 در جریان سال تحصیلی برگزار شد توضیحاتی را ارائه کردند.

سپس در ادامه اظهار داشتند خوشبختانه نتایج امتحانات امسال در قیاس با سال و سال های گذشته بسیار خوب بوده و رشد چشمگیری داشته استو از همراهی و مشارکت اولیای گرامی در پیشرفت درسی فرزندانشان قدردانی کردند.

پس از ایشان آقای گل محمدی مشاور سال چهارم در ارتباط با آماده سازی دانش آموزان جهت سال تحصیلی آینده و نحوه حضور آنان در دوره های آموزشی تابستانی و همچنین درخصوص کنکور سال 97 جهت اطلاع اولیاء دانش آموزان مطالبی را ارائه کردند.

در پایان ضمن توزیع کارنامه تحصیلی از دانش آموزان برتر و نفرات اول،دوم و سوم با اهدا لوح تقدیر و جوایز تقدیر و تشکر شد.