ورود به سامانه تحلیل آموزشی موحد
مرکز آموزشهای تصویری

مراسم توزیع کارنامه امتحانات خرداد ماه پایه اول و دوم

توزیع کارنامه امتحانات پایانی و اهداء جوایز و لوح تقدیر دانش آموزان پایه های اول و دوم دبیرستان طی مراسم با شکوهی ، روز دوشنبه مورخه 94/04/01 از ساعتت 15 در سالن همایش فرهنگسرای فردوس برگزار گردید .

در این مراسم اولیا و  دانش آموزان عزیز  و جمعی از دبیران و کارکنان دبیرستان حضور داشتند .

مراسم با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید و پخش سرود پر افتخار جمهوری اسلامی ایران آغاز گردید . سپس در ادامه مدیر دبیرستان موحد ، آقای رسول زاده ضمن خیر مقدم به اولیاء و میهمانان و تبریک فرا رسیدن ایام ماه مبارک رمضان ، در فضیلت ماه مبارک و دستاوردهای این ماه پر فیض مطالبی را ارائه کردند و سپس در ادامه گزارشی از فعالیت های آموزشی و پرورشی مدرسه در سال تحصیلی جاری و در خصوص نحوه تدوین برنامه ها ، فعالیت های آموزشی و تربیتی مدرسه در آینده و همچنین چگونگی مشارکت اولیای محترم در تهیه آن نیز مسائلی را ایراد کردند.

سپس در ادامه جلسه ، جوایز و لوح های تقدیر دانش آموزان برتر آموزشی ، تلاشگر ، ورزشی و نمازگزار به آنان اهداء گردید .

در ادامه پس از انجام میان برنامه شاد و اجرای جُنگ شادی ، جوایز و هدایای دانش آموزان پایه سوم نیز اهدا گردید و در پایان برنامه ، کارنامه های دانش آموزان هر پایه بین اولیاء توزیع شد .

تگ ها: اهدای کارنامه