اردوی دلفیناریوم برج میلاد پایه سوم

اردوی دلفیناریوم برج میلاد مطابق برنامه فعالیت های پرورشی تابستان 95 برگزار گردید.

با استعانت از خداوند متعال اردوی دلفیناریوم برج میلاد مطابق برنامه فعالیت های پرورشی تابستان 95 به منظور ایجاد تعامل بیشتر مربیان و دانش آموزان و با هدف تقویت روحیه همکاری و حرک های دسته جمعی و نیز ایجاد روحیه نشاط در روز سه شنبه مورخ 26/5/95 از ساعت 8:30 الی 13:30 بعد از ظهر و با حضور دانش آموزان این پایه و دو نفر از مسئولین پایه سوم برگزار گردید. در این برنامه اجرای شیرهای دریایی و دلفین ها که برای دانش آموزان بسیار جذاب و نشاط آور بوده مورد استقبال آنها  قرار گرفت.