مراسم توزیع کارنامه امتحانات دانش آموزان پایه دهم

جلسه ابتدا با تلاوت آیات قرآن کریم توسط آقای پرویزی آغاز گردید سپس ایشان در مورد فعالیتهای پرورشی و اردوی مشهد توضیحاتی را ارائه کردن

سپس آقای رسول زاده مدیریت  دبیرستان گزارش اجمالی در خصوص عملکرد سه ماهه اول دبیرستان ارایه  و در خصوص امتحانات نوبت اول مطالبی را ایراد کردند. ایشان در پایان سخنانشان این نکته را یادآور شدند که نمرات ثبت شده در کارنامه تحصیلی دانش آموزان نمرات واقعی آنها بوده و هیچ گونه دخل و تصرفی در آن صورت نگرفته است.

سپس آقای رفیعی با ارایه پاورپوینت به بررسی عوامل موثر در افت و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان؛ بررسی کمی و کیفی نمرات به صورت مقایسه کلاس به کلاس پرداختند.

در پایان جلسه به نفرات برتر امتحانات نوبت اول لوح تقدیر و جوایز اهدا گردید و سپس کارنامه امتحانات بین اولیای دانش آموزان توزیع شد.