راهنمای ثبت نام سرویس مدارس

با ورود به سامانه ثبت نام سرویس نسبت به ثبت نام دانش آموز خود اقدام نمایید.

از اینکه در سال تحصیلی 96-95 مجدداً توفیق همراهی با فرزندان شما در امور آموزشی، تربیتی برای ما فراهم گردید بسیار خرسندیم. همانگونه که اطلاع دارید از سال تحصیلی آینده ثبت نام سرویس ایاب و ذهاب دانش آموزان  از طریق مراجعه به سایت  ذیل انجام خواهد شد .

با ورود به آدرس www.ssm.tehranedu.ir نسبت به ثبت نام فرزند خود به شرحی که اعلام می گردد اقدام نمایید.

ضمناً در صورت نیازدرفرایند ثبت نام  به هرگونه اطلاعات و رفع  مشکلات در نحوه ثبت نام می توانید با واحد انفورماتیک این دبیرستان ،  آقای  پورسرتیپ تماس حاصل فرمایید.