ورود به سامانه تحلیل آموزشی موحد
مرکز آموزشهای تصویری

پنجمین اردوی تابستانی دبیرستان

به لطف الهی پنجمین اردوی تابستانی دبیرستان با هدف ترویج فرهنگ ورزش و تقویت روحیه نشاط و سلامت ؛ روز سه شنبه 26 مرداد 98 ویژه دانش آموزان پایه های دهم و یازدهم در مجموعه ورزشی شهید کابلی برگزار گردید

شرکت کنندگان علاوه بر رشته های فوتبال و شنا ، با حضور در سالن بدنسازی این مجموعه توانستند از امکاناتی چون تنیس روی میز ، فوتبال دستی و دستگاه های بدنسازی استفاده نمایند .

این اردوی نیم روزه از ساعت 10 صبح آغاز و  در ساعت  12:30   به پایان رسید و دانش آموزان پس از بازگشت به دبیرستان از ساعت 12:50 عازم منازل خود شدند .