گزارش اردوی مشهد 92

اردوی 4 روزه دانش آموزان دبیرستان موحد به سمت مشهد مقدس با حضور مهندس هدایی به عنوان سرپرست و مربیان؛ آقایان ابراهیمی طالقانی، علیرضا هدایی، صالح رحال و علیرضا کردیان از روز دوشنبه مورخ 92/11/7 آغاز شد. دانش آموزان راس ساعت 19:10 از راه آهن تهران به مقصد مشهد مقدس حرکت کردند.

پس از گذشت 12 ساعت، حوالی ساعت 7 صبح  گنبد طلایی امام رضا (ع) از دور نمایان شد. پس از توقف قطار، دانش آموزان به سمت هتل هاترا واقع دربلوار امام رضا(ع) حرکت کردند. پس از استقرار، دانش آموزان برای صرف صبحانه در رستوران  حضور یافتند. پس از صرف صبحانه تمامی دانش آموزان به همراه مربیان جهت ادای احترام به ساحت مقدس امام رضا (ع) راهی حرم مطهر شدند و پس از زیارت به هتل بازگشتند و از آنجا راهی پارک آبی موج های آبی شدند و تا ساعت 7 بعداظهر را در آنجا سپری کردند. در راه بازگشت از پارک آبی به جرات می توان گفت که تمامی دانش آموزان به دلیل خستگی در خوابی خوش به سر می بردند. پس از رسیدن به هتل، دانش آموزان از روی خستگی به سمت اتاق هایشان یورش برده و پس از کمی استراحت برای صرف شام در رستوران هتل حضور یافتند. روز اول بدین منوال سپری شد و در روز دوم برنامه دانش آموزان برنامه ی متنوعی بود. آنها صبح را به صورت گروه های چند نفری به زیارت و عبادت در حرم مطهر گذراندند و پس از صرف نهار در هتل  برای یک گشت نیمروزی که شامل بازدید از باغ وحش، زیارت امام زادگان یاسر و ناصر و طرقبه بود آماده شدند. ابتدا به باغ وحش رفته و حدود دو ساعت از باغ وحش و موزه خزندگان بازدید کردند و در ادامه به سمت امام زادگان یاسر و ناصر رفته و در جوار امام زاده به صورت دسته جمعی به خواندن زیارت عاشورا مشغول شدند. و از آنجا به سمت طرقبه حرکت کردند. پس از یکی دو ساعت گشت در طرقبه همگی به سمت هتل حرکت کردند. روز بسیار خوبی بود. هم فال بو هم تماشا. هم زیارت بود، هم سیاحت. آن روز هم سپری شد. باز هم مثل همیشه روز آخر و روز وداع سر رسید. معمولا دانش آموزان در روز آخر حس و حال خوبی ندارند و این برای گروه ما نیز صدق می کرد.صبح روز پنج شنبه جهت وداع با امام رضا (ع) و خواندن نماز جماعت ظهر راهی حرم مطهر شدند. پس از زیارت و خواندن دعای وداع، دانش آموزان به صورت گروهی برای خرید سوغاتی راهی بازار شدند و پس از خرید به هتل آمده و جهت حرکت به سمت راه آهن آماده شدند. دانش آموزان  راس ساعت سوار قطار شدند و قطار راس ساعت 19:35 مشهد را به مقصد تهران ترک کرد. پس از گذشت دوازده ساعت قطار به مقصد رسید و دانش آموزان به همراه مربیان با اتوبوسی که نزدیک درب راه آهن آماده بود به سمت مدرسه حرکت کردند. جلوی درب مدرسه مملو بود از اولیایی که جهت استقبال و زیارت قبول فرزندانشان از خواب خوش روز جمعه صرف نظر کرده بودند. مربیان نیز که مورد استقبال ناظم مدرسه ( آقای دیانی) قرار گرفتند پس از تحویل دانش آموزان به اولیایشان، به منزل رفتند.