برگزاري اردوي تفريحي مجموعه ورزشي سرپوشيده شهيد کابل

اردوی تفریحی ورزشی استخر و فوتسال مجموعه ورزشی شهید کابل در روز چهارشنبه 96/06/01 در فضایی شاد و پرنشاط برگزار گردید.

درراستاي اجراي برنامه فعاليتهاي آموزشي وتربيتي تابستان 96 و طبق برنامه‌هاي پيش‌بيني شده در تقويم اجرايي سال تحصيلي 96-97، دانش آموزان اين دبيرستان روز چهارشنبه مورخ 96/06/01 به همراه مشاورين و معاونين اجرايي و پرورشي مدرسه به منظور تفريح و سرگرمي به اردوي مهيج و پر تحرک استخر و فوتسال در مجموعه ورزشي سرپوشيده شهيد کابلي اعزام شدند. اين اردوي تفريحي  از ساعت 09:00 الي 13:00 برگزار شد
اين مجموعه با دو سالن فوتسال و استخر و امکان استفاده ي همزمان از هر دو مکان براي دانش آموزان  ، فضايي مهيج و پر نشاط  را فراهم گردانيد