جلسه توجیهی اردوی مطالعاتی دانش آموزان سال سوم

نشست اولیا و دانش آموزان پایه سوم مورخ یکشنبه 94/12/09 با هدف آشنا کردن دانش آموزان و اولیای آنان با اهمیت دوران طلایی عید نوروز و اهمیت آن در آماده سازی دانش آموزان برای امتحانات نهایی تشکیل شد.

در این جلسه ابتدا آقای رسول زاده مدیریت دبیرستان به اهمیت نتایج امتحانات نهایی در تعیین سرنوشت دانش آموزان و لزوم توجه و اهتمام دانش آموزان به کسب نتیجه ای در خور و شایسته تأکید فرمودند. در ادامه آقای گل محمدی، مشاور پایه چهارم با ارائه کارنامه نفرات برتر آزمون سراسری و نتیجه ای که این دانش آموزان در امتحانات خرداد ماه کسب کرده بودندو مقایسه آنها با یکدیگر اظهار داشتند که دانش آموزانی که در امتحانات خرداد ماه نتیجه بهتری کسب کرده اند، شانس قبولی بیشتری در امتحانات نهایی خواهند داشت. سپس توصیه هایی را جهت بهبود وضعیت آموزشی ارائه کردند که مورد استقبال کلیه دبیران قرار گرفت و ضمنا مطالبی در خصوص مقررات و قوانین مربوط به چگونگی حضور در اردوی مطالعاتی به دانش آموزان ارایه شد.

در انتها نیز برنامه مطالعاتی دروان نوروز به همراه رضایت نامه بین دانش آموزان توزیع گردید.

تگ ها: جلسه اولیا