دفترچه راهنمای پایه ها

اردوی مطالعاتی اردیبهشت سال 97

پس از برگزاری موفق اردوی مطالعاتی نوروز که با استقبال قابل توجه دانش آموزان همراه بود ، واحد مشاوره پایه چهارم ، اقدام به برگزاری مجدد اردوی مطالعاتی در اردیبهشت ماه نمود.

این اردو با هدف جمع بندی دروس و تمرکز بیشتر روی تکنیک های تست زنی برنامه ریزی شده است . دانش اموزان    علاقه مند به شرکت در اردو پس از ثبت نام و آگاهی از مقررات اردو ، از روز 8 اردیبهشت ماه از ساعت 7:30 صبح الی 14:30 در دبیرستان حاضر شده و در محیطی مناسب با حضور دبیران مربوطه ، اقدام به مطالعه دروس می نمایند . همچنین دانش آموزان علاقه مند به مطالعه بیشتر ، در صورت امکان تا ساعت 16 در مدرسه باقی مانده و به مطالعه خود ادامه می دهند . لازم به ذکر است که در کنار دانش اموزان پایه چهارم ، گروهی از دانش آموزان پایه یازدهم نیز قرار دارند که با همین شیوه و به سبک سالن کتابخانه به جمع بندی و مرور مطالب درسی می پردازند . دبیران پایه یازدهم نیز به طور مرتب به رفع اشکال احتمالی از دانش آموزان پرداخته و با حضور مستمر خود ، به افزایش بهره وری این اردو کمک می نمایند .

مسئولین و مشاوران پایه نیز با نظارت مستقیم و ارائه برنامه درسی به صورت روزانه ، تلاش در برگزاری اردو به نحو احسن دارند. امید است که با ادامه این روند ،شاهد پیشرفت محسوس  دانش آموزان در امتحانات نوبت دوم ( خرداد ماه) بوده و دانش آموزان سال چهارم نیز در آزمون کنکور سراسری نتایج قابل قبولی کسب نمایند .