برگزاری جلسه با اولیای دانش آموزان پایه دهم

اول بررسی نتایج مرآت علل پیشرفت و عدم پیشرفت در برخی از دروس انجام شد

جلسه  با تلاوت آیات قرآن کریم توسط آقای پرویزی آغاز گردید سپس ایشان در مورد فعالیتهای پرورشی و ایجاد نشاط در مدرسه با برگزاری مسابقات ورزشی توضیحاتی را ارائه نمودند.

سپس مسئول پایه دهم آقای رفیعی به همراه پشتیبان آموزش پایه آقای خسروی در سه بخش به صحبت با اولیا پرداختند.

بخش اول بررسی نتایج مرآت علل پیشرفت و عدم پیشرفت در برخی از دروس انجام شد همچنان به عنوان اولین بار در رشته ریاضی تمامی دروس به جز شیمی و ریاضی نتیجه ی بالای میانگین را کسب نمودند که البته در دو درس شیمی و ریاضی پیشرفت مناسب 500 تراز در هر درس نیز وجود داشت.

سپس در خصوص بهره گیری از زمان مناسب در نوروز و نحوه ی مطالعه دانش آموزان صحبت شد و اینکه در صورت جدا شدن دانش آموزان از فضای مدرسه   آن هم یک هفته قبل از تعطیلات صدمات جبران ناپذیری به لحاظ آموزشی  به ایشان وارد می شود.

در آخرین بخش جلسه در مورد خلاقیت و نحوه خلاقانه و کاربردی کردن ایده های دانش آموزان صحبت شد و کارهایی به صورت عملی به خانواده ها برای خلاق تر کردن فرزندانشان پیشنهاد گردید.

در پایان جلسات از نفرات برتر در پیشرفت تحصیلی مرآت با حضور مدیریت محترم دبیرستان جناب آقای رسول زاده و معاونت محترم انضباطی جناب آقای دیانی  تقدیر گردید و بسته ی نوروزی شامل : کارنامه بهمن و نیمه ی اول اسفند ، کتاب کار نوروز ، برنامه مطالعتی کاربردیِ نوروز ، دفترچه ی آموزش خانواده به اولیا گرامی تقدیم گردید.