اردوی تفریحی باغ پرندگان

بر اساس برنامه ارائه شده ویژه ایام تابستان 94 اردوی تفریحی بازدید از باغ پرندگان در روز سه شنبه مورخه 94/6/3 از ساعت 9 صبح الی 12 برگزار شد.

در این اردو آقایان: صادق سا، رستمیان، حسینخانی، محرابی، شیدانی به عنوان مربی در کنار دانش آموزان حضور داشتند.

این اردو با هدف آشنایی دانش آموزان با گونه های مختلف پرندگان، استفاده از لوازم ورزشی و تفریحی، ثبت تصاویر ماندگار در کنار فضای سبز و برکه ها و .... برگزار شد.

با غ پرندگان که در شرق شهر تهران با وسعتی بالغ بر 23 هکتار و وجود بیش از 6500 پرنده از 55 گونه متفاوت دارای ویژگی های زیر می باشد:

• وجود گونه هایی از عقاب ها بر روی درختان تنومند اما بی شاخه.
  • وجود آبشار و برکه های بزرگ.
  • وجود پرندگانی نظیر اردک، قوی سیاه و سپید، قرقاول، طاووس و ... می باشد که به جذابیت این باغ افزوده است. و ...

تگ ها: اردوی تفریحی باغ پرندگان