مراسم توزیع کارنامه های تحصیلی و اهدای جوایز و لوح تقدیر به دانش آموزان ممتاز و برتر دبیرستان غیردولتی موحد

طی مراسم باشکوهی که با حضور اولیا و دانش آموزان دبیرستان غیر دولتی موحد برگزار گردید ضمن توزیع کارنامه های تحصیلی نیم سال دوم دانش آموزان از افراد ممتاز و برتر تقدیر و تشکر به عمل آمد.

این برنامه ابتدا با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید توسط قاری ممتاز کشورآقای غلام نژاد آغازوسپس سرود مقدس جمهوری اسلامی ایران نواخته شد. پس ازخوشامدگویی وخیر مقدم توسط مجری برنامه ها ،آقای دکتراحمدی مدیر محترم دبیرستان ضمن اظهار خرسندی از حضور پرشور اولیای گرامی و دانش آموزان عزیز و عرض خیر مقدم، ابتدا در خصوص اولویت های تعلیم و تربیت در جامعه اسلامی و ضرورت های بکارگیری آن مطالبی رابیان کردند وبااشاره به احادیث وکلام بزرگان دینی وصاحبظران تعلیم وتربیت اظهارداشتند که یکی ازابزارمهم وسازوکا راجرایی در تربیت وهدایت نسل جوان ونوجوان ،آشنا سازی آنان با مباحث دینی می باشد.وآنگاه درادامه سخنان ،گزارشی ازعملکرد فعالیت های آموزشی وتربیتی دبیرستان در سال تحصیلی 93-92 ارایه کردند.ایشان دربخش دیگری ازسخنان خود بابیان اهداف وبرنامه های آموزشی وپرورشی دبیرستان درسال تحصیلی آینده از نحوه وشرایط پذیرش دانش آموزان وچگونگی ساماندهی نیروی انسانی نیز مطالبی را اظهارکردند.

سپس یکی از دانش آموزان سال چهارم در جایگاه قرارگرفت و با بیان ویژگی های دبیرستان موحد وامتیازات این دبیرستان درمقایسه بادیگر واحد های آموزشی ازمدیریت و موسس محترم دبیرستان و کلیه دبیران ومسولینی که طی این چهارسال برای موفقیت او زحمت کشیده اند تقدیر و تشکر کرد و در ادامه توسط انجمن اولیا ومربیان  دبیرستان از معاونان ،مشاوران مسوولین پایه وهمکاران دبیرستان با اهدا لوح تقدیر قدردانی شد. سپس با اهدا جوایز ولوح تقدیر،ازدانش آموزان ممتاز،تلاشگر،برجسته اخلاقی وتربیتی ودانش آموزان برگزیده ورزشی قدردانی بعمل آمد وبه نحو مطلوبی مورد تشویق اولیا دانش آموزان قرارگرفتند.

و در پایان کارنامه های تحصیلی دانش آموزان  توسط مسولین پایه توزیع گردید.