انتخابات شورای دانش آموزی سال تحصیلی 96 - 1395

در اجرای اهداف و سیاست های وزارت آموزش وپرورش درجهت تقویت مشارکت دانش آموزان در برنامه ریزی فعالیتها ی فرهنگی وتربیتی وآموزشی مدارس و بخش نامه ارسالی از سوی آموزش و پرورش به مدارس مبنی بر برگزاری و تشکیل شوراهای دانش آموزی روز دوشنبه مورخ 1395/8/3 طی یک سری فعالیت دو هفته ای با هماهنگی معاونت های پرورشی واجرایی انتخابات این شورا برگزار گردیدکه در پایان افراد مختلف از پایه های دهم ، سوم و چهارم ضمن مشارکت پر شوردر رای گیری حضور فعالی داشتند .هدف از انتخاب این شورا ، ایجاد ارتباط مستمر بین دانش آموزان ومدیریت مدرسه می باشد.

اسامی منتخبین دانش آموزان در رای گیری به شرح جدول ذیل می باشد:

پایه / کلاس

تعداد رای اخذ شده