ورود به سامانه تحلیل آموزشی موحد
مرکز آموزشهای تصویری

برگزاری چهارمین نشست تخصصی با اولیای پایه دهم

مراسم با تلاوتی چند از آیات قران کریم ساعت 15:40 آغاز شد. در ابتدای جلسه جناب آقای خسروی کمک مشاور محترم پایه ضمن خیر مقدم مراسم را آغاز نمودند در ادامه جلسه آقای رفیعی مشاور محترم سال دهم با خیر مقدم حضور اولیای محترم از شرکت ایشان و اهمیتی که به آینده فرزندانشان می دهند تشکر کردند.

و سپس به بیان نکاتی سودمند در خصوص اهمیت دیماه پرداختند و ایشان از برگزاری ایستگاههای مطالعاتی ،اهمیت آنها صحبت کردند.اهمیت برگزاری کلاسها و ساعات اضافی در برنامه را شرح دادند و این عمل را نشان عزم جدی دبیرستان در رسیدن به موفقیت دانش آموزان دانستند و اشاره کردند این موفقیت با همراهی خانوده ها میسر می شود در ادامه به ارائه ی راهکار در خصوص نحوه ی برخورد کیفی با نمرات میان نوبت اول پرداختند ، وی در ادامه در مورد موضوعی تحت عنوان "مغز ، حافظه ، فراگیری هوشمند"  ایراد سخن نمودند ، گزارشی تحت عنوان عملکرد سه ماهه ارائه کردند و پس از آن در مورد فرهنگ تفاهم در برخورد با دانش آموزان موفق و ناموفق مطالبی را بصورت پاورپوینت ارائه نمودند.

در پایان جلسه کارنامه نتایج امتحانات میان نوبت اول به اولیا توزیع گردید.