اردوی مشهد سال تحصیلی 92-93

زیارت، حضور عاشقانه عاشق است در دیار معشوق، دیدار عاشقانه «زائر» است از سرای «مزور» و اعلان فروتنی دیندار است در برابر دین و پیشوایان دینی و بالاخره، زیارت اذان ایمان و دینداری و مجرای موثر و کارگشاست برای عبودیت و بندگی و مصداق کامل تولی و تبری...

چشمه‌هاي خروشان تو را مي‌شناسند
موج‌هاي پريشان تو را مي‌شناسند

پرسش تشنگي را تو آبي، جوابي
ريگ‌هاي بيابان تو را مي‌شناسند

نام تو رخصت رويش است و طراوت
زين سبب برگ و باران تو را مي‌شناسند

از نشابور بر موجي از «لا» گذشتي
اي كه امواج طوفان تو را مي‌شناسند

اينك اي خوب، فصل غريبي سر آمد
چون تمام غريبان تو را مي‌شناسند

كاش من هم عبور تو را ديده بودم
كوچه‌هاي خراسان، تو را مي‌شناسند

کاروان زیارتی دانش آموزان مدرسه غیردولتی موحد امروز دوشنبه مورخ 07/11/92 در ساعت 17 از جلوی درب مدرسه به سمت مشهد مقدس حرکت کردند.
امیدواریم همه كساني كه مشتاق  و آرزومند زيارت آقا علي بن موسي الرضا(عليه السلام) هستند به آرزوشون برسند.