جلسه تخصصی اولیای دانش آموزان پایه دهم و یازدهم

چهارمین جلسه تخصصی اولیای دانش آموزان پایه دهم و یازدهم جهت توزیع کارنامه نوبت اول، روزیکشنبه مورخ 7 بهمن ماه ساعت 15:30 در سالن اجتماعات دبیرستان برگزار گردید.

جلسه با تلاوت آیاتی از کلام ا... مجید توسط آقای رستمیان  و پخش سرود ملی آغاز گردید. در ادامه  معاون پرورشی جناب آقای قهرمانی گزارشی از فعالیت های پرورشی ارائه  نمودند و در ادامه جناب مهندس هدایی موسس محترم دبیرستان به ایراد سخنرانی با موضوع نقش خانواده و مدرسه در رشد و ارتقای تربیت اجتماعی و تحصیلی دانش آموزان پرداختند، ودر بخش پایانی جلسه از دانش آموزان تلاشگر، ممتاز و برتر تقدیر و تشکر به عمل آمد.

:اهم سخنان جناب آقای مهندس هدایی

1.نقش خانواده در شکل گیری شخصیت فرزندان

2- خانواده ها از منظر برخورد با فرزندان   که به سه گروه تقسیم میشوند( خانواده مستبد ومدارا گرا وآزاد منش )

3.چگونگی شکل گیری رفتار فرزندان

4.اهداف دبیرستان در روند تربیت و آموزش و چگونگی بسترسازی

5.گزارش سومین مرحله آزمون سنجش

دانش آموزان تلاشگر:

آقایان : کامیار عزیززاده – مهدی دودانگه  و  حسین امیرجمشیدی

دانش آموزان ممتاز رشته ریاضی ( پایه دهم  ) :

آریان افتخاریان – امیر حسین متینی – امین مافی – اشکان هاشمی

دانش آموزان ممتاز رشته تجربی ( پایه دهم) :

ارین موقر – امیر حسین فتح اللهی – پویا شوشتریان – نیما یوسفی – امیر نمازیان  - شروین کوشان – مانی قادری-

امیر سعید مقتدائی – عرشیا جهان نژاد

دانش آموزان برتر رشته ریاضی ( پایه دهم) :

نفر اول : علیرضا حسین زاده

نفر دوم : رضا اسلامی

نفر سوم : محمد مستوفی

دانش آموزان برتر رشته تجربی ( پایه دهم) :

نفر اول : علیرضا جعفری

نفر دوم : پدرام وزیری و احمد امیری

نفر سوم : محمد امین زمانیان

دانش آموزان ممتاز رشته ریاضی ( پایه یازدهم ) :

آقایان : ایمان جواهری – مهدی حاجی قاسمعلی – سیاوش راستی – محمد متین نجفی – داریوش صادقی – پارسا علیجانی – علی نور محمدی.

دانش آموزان ممتاز رشته تجربی ( پایه یازدهم) :

کسری خسروی – امیرمحمد طاهری – آرین بذر افشان -  علیرضا هادی زاده – محسن ابوالقاسمی – محمدمهدی مینایی – سینا علوی – علی شاکری – آرمین سیفی .

دانش آموزان برتر رشته ریاضی ( پایه یازدهم ) :

رتبه اول : علی حمیدی – رتبه دوم : آرش شرفی -  رتبه سوم : شاهین پناه زاده

دانش آموزان برتر رشته تجربی :

رتبه اول ( مشترک ) : سینا جمالی آشتیانی و محمدحسین نعمتی -  رتبه دوم : علی تاتلاری – رتبه سوم : سینا قلی زادگان.